RetezatKorps 2018

Anul acesta am schimbat ruta si am largit aria de actiune cu incepere mai dinspre Retezatul Mic : Buta - Piatra Iorgovanului - Albele - Scorota - Saua Iepei, apoi ne-am mutat tabara in Bucura.
Una dintre cele mai bune si intense tabere de gen pe care le-am organizat, cu o trupa excelenta si niste ture pe masura!
Enjoy!

Tabara a II-a 2018

Tabara I 2018

Tabara de Vara 2 - 2017

Asa cum obisnuim de 4 ani, una dintre taberele de vara pe care le organizam este pentru copii care au crescut cu noi si care se cer singuri pentru ceva mai tare, iar scopul nostru este ca peste 10 ani sa ii intalnim, singuri sau cu trupa lor, cu rucsacii in spinare pe carari de munte.
Anul acesta ne-am fixat baza la Stana de Rau, iar o tabara mai frumoasa decat asta...

#throwyourkidsphone

Si doua mannequin challenge de mare exceptie :

Tabara ''Scoala din natura'' 2017

Anul acesta am experimentat o tabara de vara cu mai putin munte si cu accent insistent pe natura si salbaticie : am umblat pe poteci nemarcate ca sa invatam sa ne orientam, am cautat si am gasit adapatori si urme de animale salbatice, am invatat sa ne facem adapost de vreme rea, sa facem focul cu ce avem prin jurul nostru, sa ne facem unelte rudimentare care ne pot fi de ajutor, am copt paine la foc, am invatat care plante ne ajuta si care ciuperci ne hranesc, cum sa ne gasim drumul spre casa fara carari sau marcaje si sa ne pastram rezerve de fructe de padure :