Activitatile noastre in Tabara de Vara

Tot ce va propunem este realizabil, iar noi le realizam pe toate!
Va pregatim ture de o zi sau mai multe pe trasee marcate, lectii de initiere in escalada, misiuni serioase de orientare turistica, distractie la inaltime in Parcul Aventura, jocuri si o multime de ateliere cu si despre munte.

Trasee montane

Elementul central al taberelor de vara pentru copii si elevi il constituie fara indoiala traseele montane : sa fii la doar 3-4 ore distanta de niste frumuseti unice precum lacurile, varfurile si vaile din Retezat este pentru multi doar un vis, pentru noi devine realitate. In fiecare zi insorita.

Afiseaza tot »

Escalada

O zi este rezervata initierii pentru escalada pe traseele amenajate de colegii de la Salvamont la un perete de pe Valea Rausor :

Afiseaza tot »

Orientare turistica

Daca pe parcursul fiecarei ture pe munte copiii sunt invatati sa se orienteze in teren, sa citeasca harta si busola, sa gaseasca locuri bune pentru adapost pe vreme rea sau ceata :

Afiseaza tot »

Parc Aventura

Langa centrul Salvamont din Rausor este amenajat Parc Aventura cu trasee prin pomi, panou de escalada si tiroliene, cu cea mai lunga de 85 de metri! Aici distractia este la inaltime - la propriu! - chiar daca pentru asta trebuie invinsa, la inceput, marea teama de inaltime :

Afiseaza tot »